Още не съм решил дали да се кандидатирам за председател

...
 Още не съм решил дали да се кандидатирам за председател
Коментари Харесай

Гергов мисли дали да излезе срещу Нинова

 

Още не съм решил дали да се кандидатирам за ръководител на Българска социалистическа партия, съобщи шефът на БСП-Пловдив Георги Гергов в изявление за Беновска. Имам задоволително номинации, това е обикновено, добави той като съобщи, че чака над 40 номинации.

Кирил Добрев е един от тях. Не съм лобирал за него, само че е един от евентуалните претенденти, който стои не по-зле от Янков и Жаблянов, счита Гергов.

По нов път тръгваме в БСП- Пловдив, съобщи остарелият нов ръководител. За мен е значимо да довърша това, дето съм почнал. Лепят ми се всевъзможни прилагателни, привикнал съм, сподели той. За мен е значим резултата – цифрите демонстрират кой къде е, добави той.

Крайно време е да спрем с плюенето, а да работим, с цел да види обществото, че сме виновна партия. Българска социалистическа партия е била и ще бъде фактор. Може да се караме, само че като отидем на избори, се сплотяваме, съобщи още Гергов.

Борисов си е водач на ГЕРБ, колкото и да му вървим по главанта, това гласове няма да донесе на Българска социалистическа партия. Трябва да си съберем нашите хора. Ние положително от ГЕРБ не сме видели, по тази причина сме ясна съпротива. Но би трябвало още да поработим, с цел да сме алтернативата, сподели Гергов.

Не бива аз да давам оценка на Радев, той е определен от народа. Всички тук сме зад Радев, открихме и акцията му. Йотова е наше момче, аз я предложих на бюрото за вицепрезидент, разкри Гергов.

За свадите в страната, той бе сбит: „ Те да се схванат “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР